Om bokbloggen

Dette er en blogg med anbefalinger av bøker du bør (eller ikke bør) lese. Slik øker du sjansen for å bruke tid på kun gode bøker. Jeg skriver om bøkene jeg leser og hvordan jeg knytter dem til mitt liv. Jeg skriver om skjønnlitteratur og faglitteratur, nye og gamle bøker. Jeg skriver kort og iblant personlig. Valget av bøker går delvis etter prisvinnere/ klassikere/ bestselgere, eller dagsaktuelle bøker eller etter anbefalinger. Iblant rapporterer jeg fra uttesting av selvhjelpsbøker. Jeg kjøper eller låner bøkene.

Tirsdager
Antall bøker lest økte betydelig da jeg i juni 2014 fant ut at jeg ville teste om jeg kunne lese 50 bøker på ett år. Det gikk. Nå blogger jeg om en bok hver tirsdag. Dette er bærebjelken i bloggen. Jeg skriver også i blant tekster om et tema, der flere bøker kan involveres.

Jeg er spesielt glad i noveller og andre korte stemningsfulle historier, gjerne som lydbok eller radioteater. Så jeg har begynt å blogge om korte historie rmellom tirsdagene. Dessuten har jeg begynt å blogge iblant om å lese og å blogge, for eksempel lesetips foran påsken, utvikling av blogg, bruk av lydbok, osv.

Om meg
Jeg hadde i fem år en blogg med politikk og diverse fra livet. Den bloggen skled ut i for mange tema. Jeg laget papirbok av bloggen og nedla den i 2014.

Jeg arbeider som kommunikasjonsrådgiver, og er samboer i kanten av Østmarka i Oslo. Jeg er også interessert i trening, hjernens stadige utvikling (plastisitet) og verdien av å gjøre og lese noe uventet.

Jeg håper bloggen gir deg lyst til å lese enda mer! Du kan få oppdateringer rett i din mailboks ved å følge bloggen øverst til høyre på skjermen. God lesning!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: