Tar pause fra ukentlig blogging

Hallo fra hemsen på sommerferie på vår nye hytte ved Sjusjøen! Med ispose på en overtråkket ankel har jeg en god anledning til å ta en pust.

Jeg har nå holdt blogg i ni år. Først fem år med «Berits blogg» om politikk og refleksjoner om forskjellig. Det endte med at jeg laget en bok i 100 gave-eksemplarer med det jeg synes er mine beste bloggposter.

For fire år siden utfordret jeg så meg selv til å lese en bok i uken, og å skrive bokblogg om dem. Jeg har fått lest mye, og jeg er blitt kjent med trivelige bokbloggere. Det har vært læring, moro og glede!

Men nå har jeg gått litt lei… Her på hemsen tenker jeg på om jeg kanskje heller vil skrive lengre tema-tekster om flere bøker jeg liker, og la ligge det tvangspregede en-gang-i-uken-kjøret? Så inntil videre takker jeg for bloggfølget, men dropper egen ukentlig bokblogging. Jeg fortsetter selvfølgelig å lese. Jeg tror jeg starter med å blafre litt i bøker jeg har lest før, for eksempel noen av favorittene her i hyttebokhyllen.

Vi får se litt an når og hvordan allting blir her på bloggen senere.

Til vi sees igjen! 🤓

«De nyttigste bøkene er de som tvinger leseren til å tenke videre.»
– Voltaire

«Den menneskelige natur er aldri så svak som i en bokhandel.»
– Henry Ward Beecher

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Publisert i bokblogg, Om å lese og blogge, Ukategorisert
3 comments on “Tar pause fra ukentlig blogging
  1. Anita Ness sier:

    Lykke til med ny vri.:) Jeg lser som regel innleggene dine, men kommenterer ikke så ofte.. Lese dem skal jeg fortsatt gjøre.:) Fortsatt god sommer på hemsen.:)

    Liker

  2. Åslaug sier:

    Greit å vurdere hva en holder på med, og endre vanene nå og da. Lesing blir jeg aldri lei av, men hvor lenge jeg skal blogge vet jeg ikke per i dag. Bakgrunnen for at jeg begynte var å holde meg sjøl ajour med hva jeg leser, og det har jeg funnet veldig greit. Lykke til med ny hverdag, og god sommer videre!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: