How to be a Parisian whereever you are av fire kvinner

Dette er en tildels morsom lærebok i å være en parisisk kvinne. De har definert det til å være stilig, utilnærmelig, evig forelsket, og på alle måter veldig kul og chic. Den kan minne om «Smarte råd for smarte jenter» av Naomi Klein, men den er bedre.

Bildet de tegner av den arketypiske parisiske kvinnen er arrogant, nevrotisk, diskret med sminke og sine plastiske operasjoner, alltid i høye hæler, stadig full, manipulerende overfor menn. Ikke egentlig så veldig sympatisk. Så jeg lurer på om boken kanskje er ment å være satire.

Boken har en del bilder og er lettlest, tildels morsom. Grei tidtrøyte når man har lest tunge bøker en stund.

For mer om forfatterne og innholdet, se her.

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Publisert i livsstil og kultur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: