The Hills av Matias Faldbakken

Dette er en anderledes og fin roman! Faldbakken har lagt handlingen kun til inne på en klassisk kafé i Oslo, og det er kelneren som fører ordet. Alt er riktig, tradisjonsrikt og sjarmerende på restauranten. Og det går riktig i ball for vanedyret når det kommer inn en attraktiv kvinne, ulike stamgjester begynner å snakke med hverandre, og han må være barnevakt på jobb.

Faldbakken får frem stemninger og personligheter gjennom beskrivelser av konkrete gjenstander og handlinger. Jeg likte boken veldig godt fordi han viser fremfor å forklare. Boken er nominert til Brageprisen i år, og jeg vil nominere den til bokbloggerprisen.

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with: ,
Publisert i Anbefaler, Beste romaner
One comment on “The Hills av Matias Faldbakken
  1. Anita Ness sier:

    Denne boka har jeg på vent. Gleder meg til å lese den. Men siden den kom i 2017, kan den jo ikke nomineres til BBP nå.. dessverre.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: