Jeg er intervjuet om blogging i Byggeindustrien

Jeg er intervjuet over en hel side i bransjebladet «Byggeindustrien» om denne bokbloggen.

I desemberutgaven av byggenæringens fremste fagblad er jeg over en helside intervjuet om min bokblogg. Bladet Byggeindustrien har en fast spalte som heter «Spørsmålet», der de intervjuer folk i byggenæringen om interesser de har utenom jobb. Denne gangen hadde noen hvisket dem i øret at jeg holder bokblogg, og jeg jobber altså i en arbeidsgiverforening for arkitektkontor.

Spørsmålet i ingressen lyder: «Mange får endelig tid til å lese bøker i jula, du leser 50 bøker i året. Men hvordan er leselysten i byggenæringen, Berit Solli?»

Så da svarer jeg så godt jeg kan, da. Jeg prediker betydningen av å lese mye og variert, og å legge fra seg bøker som er kjedelige. Tipseter å ha ukentlige rutiner for å lese, for eksempel alltid ha med bok på t-banen. Jeg anbefaler særlig «De åtte fjellene», «Nei og atter nei», og «Haren med øyne av rav». Og jeg skryter av tidligere kollega i Aftenposten sin bok om svart arbeid i malerbransjen. Og jeg forteller om gleden ved å kjøpe en liten hytte og lesekroken jeg skal ha der. Jeg snakker om betydningen av å spisse sin blogg (siden jeg 2009-14 hadde en mer politisk blogg som fløt ut i alle retninger).

Dette var gøy!

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with: , ,
Publisert i Om å lese og blogge
2 comments on “Jeg er intervjuet om blogging i Byggeindustrien
  1. astridterese sier:

    Så hyggelig å få lese. Det er gode tips du kommer med. Selv sier jeg alltid at man ike må fullføre bøker man ikke liker, men rart nok er det mange som presser seg gjennom likevel. Det med daglige rutiner synes jeg også er viktig. Det er det som gjør at jeg får lest mest gjennom en dag 🙂

    Likt av 1 person

  2. Huseyin Kisnis sier:

    Heia, Du var kjempe flink! Ha en fin søndag… Veldig bra bloog forresten👍🏻🙂 Mvh H. Kisnis

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: