Nei og atter nei av Nina Lykke

Så langt en av årets store favoritter! Nina Lykkes roman om det middelaldrende paret sitt middelklasseliv på Nordstrand er allerede utlånt til stor begeistring blant venninnene.

Svartsynet på tilværelsen er flott. Fru er lektor, og er så lei av sine ynkende elever, de store hjemmeboende sønnenes tåfis, og igrunnen av både mannen sin og svigers i nabohuset. Mens Herr mener livet har fått en opptur med både forfremmelse i byråkratiet og den tilhørende nye tiltrekningen på unge damer.

Lykke skriver mørkt og gøy på samme tid. Det går mot girlpower. Anbefales!

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Publisert i Anbefaler, Beste romaner, Skjønnlitteratur
One comment on “Nei og atter nei av Nina Lykke
  1. Spennende! Jeg liker navnet hennes, Nina Lykke. Jeg blir lykkelig bare av å se ordet lykke når det handler om en forfatter. Ordet får meg til å ville skrive meg lykkelig alle resten av mine dager. Så kanskje jeg skal sjekke ut denne forfatterens verk! Takk for tipset.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: