Logger av Storytel

Jeg har hørt på lydbøker på Storytel siden 18. mars (se bloggpost om starten her). Lydbok på mobil-øret med fancy headset har speedet opp «lesingen» her, men jeg ser at det er nesten ingen av bøkene jeg hører på Storytel som kommer i kategorien for bøker jeg anbefaler. Enten er bøkene litt annenrangs, eller så er det gamle klassikere som jeg bare ikke kommer gjennom, selv ikke på lydbok. Tankene bare flyr når gamle Dosto bredder ut persongalleriet… Så medmindre grunnen er at jeg er for dårlig til å lete meg frem til bøker i min stil, kan det hende at utvalget til Storytel ikke er helt på min hylle.

Så nå er det tilbake til papirlesing også på t-banen. Jeg har så mange bøker i to-read-haugen at det mangler ikke på materiale: Jeg holder på med I Am Pilgrim, Ernst Gombrichs «En liten verdenshistorie», Charles Bukowskis «On writing», og kjøpte nylig Carson McCullens «Hjertet er en ensom jeger» etter å ha tatt i den mange ganger i bokhandelen. Og i dag fikk jeg i posten en spennende og vakker bok om små meteoritter, skrevet av en barndomsvenns stefar, Jon Larsen. Og i bokhandelen idag ble det med enda en om bok om hjerneforskning, som jeg er litt hekta på for tiden.

Hvis jeg først skal høre på noe, får det heller bli radio og podcasts, tenker jeg. Over og ut for Storytel, altså.

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with: ,
Publisert i Om å lese og blogge
3 comments on “Logger av Storytel
 1. astridterese sier:

  Det ble det samme hos meg. Jeg hørte så lite lydbøker at jeg ikke kunne forsvare å betale en fast sum i måneden. Da låner jeg heller det jeg trenger på biblioteket 🙂

  Liker

 2. Marianne sier:

  Hmm.. da kommer det nok veldig an på hva man leser, ser jeg. Fant nettopp fire på årets langliste til Man Booker prisen på Storytel, så for meg leverer tjenesten. Selv om jeg må si, at det er en skam at ikke alle forlagene i Norge kan levere bøker til en og samme strømmetjeneste. Vi er ikke akkurat det største landet i verden…

  Liker

 3. Tine sier:

  Jeg er veldig glad i å høre lydbok, og har vært innom Storytel sin nettside flere ganger for å se om det passer for meg. Har ikke funnet nok interessante bøker til at jeg kan forsvare å betale fast pr. måned, så jeg ble litt glad over innlegget ditt, noe som viser at det ikke bare er jeg som leter litt forgjeves. Gled deg til McCullens, den er utrolig fin 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: