Hunden av Kerstin Ekman

Så langt årets søteste bok! Kerstin Ekman pleier å skrive krim, men har her levert en liten perle om valpen som kommer bort fra sin mor og matfar, og dermed må overleve selv ute i skog og seterland. 10 ukers-valpen er rådvill, frossen, sulten og alene. Boken er skrevet fra valpens perspektiv – om lukter, andre dyr, steder og følelser. Jeg har hørt flere si at de måtte gråte litt under lesingen. Den lille valpen kjemper så tappert og skjønner i utgangspunktet ganske lite.

Valpen oppdager naturen, kjemper og finner ut hvordan han skal overleve. Og så en dag kommer det mennesker. Mannens plystrelyder vekker en følelse eller et minne i unghunnen, som han ikke helt vet hvor kommer fra…

Anbefales, altså.

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with: , ,
Publisert i Anbefaler, Beste romaner, Skjønnlitteratur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: