Et helt menneske i en halv kropp av Anne Grethe Solberg

Anne Grethe Solberg

Anne Grethe Solberg

Dette er en spesiell bok om en ekstraordinær hendelse. Solberg jobbet som selvstendig konsulent innen ledelse, rekruttering og kjønnsperspektiv da hun ble skutt av sin eksmann. Hun måtte amputere en arm og deler av hoften. Deretter var det intensiv trening i månedsvis og tilpasning til et nytt liv som handicappet. Så gjenopptok hun sitt yrkesliv og bestemte seg dessuten for det umulige: Hun skulle løpe New York maraton! Hun ville være den kuleste dama med en arm, og den kuleste dama med en arm, hun løper maraton.

Boken er, naturligvis, mye om selvmotivasjon og selvcoaching. Den er inspirerende, for kan hun, så kan alle nå sine mål.

Når det er sagt, er kanskje de ti rådene litt generelle og selvfølgelige. Og historien er fortalt slik at hun kan fremstå noe selvopptatt. Dog sjarmerende, naturligvis.

Alt i alt en ok bok om å reise seg. Og et varsel om ikke å bli for opptatt av seg selv.

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with: ,
Publisert i Faglitteratur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: