Oss av David Nicholls

Denne morsomme og melankolske boken er skrevet av en av manusforfatterne til den britiske komiserien «Kalde føtter». imageNerden Douglas forsøker å redde både ekteskapet og forholdet til tenåringsønnen på en reise gjennom Europa. I løpet av reisen blir hele hans livshistorie presentert i tilbakeblikk.

Nicholls serverer fantastiske dialoger og episoder der Douglas demonstrerer sin hjelpesløshet og klossethet. Han synes å ha gode intensjoner, og er en svært rasjonell vitenskapsmann. Som ender opp slik at kone og barn ikke utstår ham. Samtidig blir det litt rusbruk og flørt på turen.

Boken ble nominert til Booker-prisen i 2014. Den er lettlest og morsom, og anbefales!

 

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with: , , , ,
Publisert i Anbefaler, Beste romaner, Skjønnlitteratur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: