«Lunch. Sykt travelt» av Børge Lund

«Lunch. Sykt travelt» er den første samleboken med tegneseriestriper fra Børge Lund. Lunch-serien handler om livet på kontor.

Jeg ble ordentlig klar over serien da Lund var innslag på en konferanse for ingeniører. Han viste hvordan han tegnet seg frem til karaktertrekkene til hver person. Jeg kjøpte boken av ham i pausen.

Jeg humret da jeg leste. Han har morsomme og kreative poeng om kontorlivet med gode observasjoner og twists. Han får frem hver personlighet ved hjelp av «enkle» tegnetriks, som høy nakke, smale øyne, osv.

Jeg vil likevel si at kongen av satire om kontorlivet fortsatt er Dilbert. Godt etterfulgt av den engelske tv-serien The Office.

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with: , , , ,
Publisert i Skjønnlitteratur
2 comments on “«Lunch. Sykt travelt» av Børge Lund
  1. […] stas å variere litt type bok. Jeg har tidligere skrevet om komistripen fra arbeidslivet, «Lunch«. Denne gangen ble det en […]

    Liker

  2. […] litt type bok. Jeg har tidligere skrevet om komistripen fra arbeidslivet, «Lunch«. Denne gangen ble det en […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: