Klikkvinnere 2015

I 2015 har «Berit leser» sine tre mest klikkede enkeltsaker vært:

«Menn som baker brød» av Sverre Gunnar Haga
«Ung gigant» av Jon Hustad
Ryddetipsene virker fortsatt

Den mest leste roman-bloggposten er «Med livet foran seg» av Emile Ajar.

Denne bokbloggen ble opprettet i sommer etter ett år som kategori på den generelle bloggen «Berits blogg», som jeg har nedlagt. Jeg blogger om bøker på søndager. Bokgleden blir større desto flere bøker og desto flere typer bøker jeg leser.

Nå ligger bokstablene klare til 2016!

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with:
Publisert i Om å lese og blogge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: