Fire anbefalte bøker fra sept-okt-nov

Fire bøker fra de siste tre månedene synes jeg er vel verdt å anbefale: «Kongens fall», «Manage your day-to-day», «Paris» og «Lysår».

Jeg blogger om en bok hver søndag, så over tre måneder skulle det bli omtrent hver tredje bok som er vel verdt en anbefaling herfra.

De fire bøkene er veldig ulike. Det er en klassiker fra en Hamsun-lik danske, en nyskapende selvhjelpsbok, en vandringsbok fra verdens beste by, og en følelsessterk praktbok om livet og kjærligheten.

Det er kanskje litt leit at jeg leser to bøker som ikke er verdt å anbefale for hver jeg liker godt. Men nå kan ihvertfall du gå rett på de bøkene som jeg synes er best. God lesning!

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with: , , , ,
Publisert i Om å lese og blogge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: