Velkommen til min nye blogg!

Jeg har funnet ut at jeg vil starte en ren bokblogg. Velkommen hit til «Berit leser»!

Jeg liker å ha leseprosjekt og å blogge om det. Og blogger som har smalere tema enn min brede «Berits blogg» kan lettere finne interesserte lesere. En mer spisset blogg om bøker vil for eksempel lettere passe inn i bloggportaler om bøker. Jeg ser også at bokblogg-konferanser brer om seg, og det vekker min nysgjerrighet. Derfor har jeg nå kopiert bokblogginnleggene og importert dem hit til min nye blogg. Bloggen skulle dermed få et startpunkt med nesten seksti bokbeskrivelser. Jeg har også kategorisert bloggpostene på ny måte, og opprettet en egen kategori for bøker jeg anbefaler (omtrent hver tiende).

Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra folk som har moro av å følge mitt leseprosjekt «50 bøker på ett år». Nå får jeg finne på et nytt leseprosjekt fra 1. juli.

Mine bokanmeldelser er korte og personlige. Jeg forsøker ikke å skrive litteraturanalyse på en «riktig» måte. Litteraturvitere er mye flinkere enn meg til lange tekstanalyser. Jeg vil heller formidle en personlig opplevelse av hver bok. Dermed blir det moro også å skrive om selvhjelpsbøker, aktuelle politiske bøker, og selvfølgelig en masse nye og gamle romaner.

Jeg håper at du følger med videre!

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with: ,
Publisert i Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: