«The Hunger Games» av Suzanne Collins (25)

Jeg liker å lese variert og å forsøke å følge med på hva kidsa driver med. Dermed ble første bok i serien The Hunger Games bok nummer 25 i leseprosjektet femti bøker på ett år.

Det var en underholdende bok om en ekstremvariant av reality-tv. 24 barn blir satt ut i villmarken, og den siste som lever, vinner. Jeg synes ikke at boken er så veldig spennende, siden man skjønner fra start hvordan dette vil ende. Personene er tydelig enten onde eller gode (med unntak av hovedpersonens «makker» i spillet).

Jeg liker beskrivelsene av et USA etter katastrofen, med opprørsstemning mot manipulering og tukt fra øvrigheten.

Og det er selvfølgelig stor stas med en så tøff heltinne som ikke defineres kun utifra sin relasjon til mennene i boken.

Jeg (45), Berit Solli, er fra Oslo, og har blogget siden 2009. Jeg blogger her om en lest bok i uken. Jeg leser alle typer bøker. Se under "Anbefaler" for bøkene jeg liker best. I tillegg til vanlig skjønnlitteratur, liker jeg å lese bøker relatert til der jeg befinner meg, eks fra et land, eller bøker der jeg tester ut å gjøre noe, eks en bok om å rydde. Jeg har hovedfag historie og en master fra BI, er samboer i kanten av Østmarka i Oslo, og jobber med kommunikasjon.

Tagged with: , ,
Publisert i Skjønnlitteratur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Berit leser on WordPress.com
%d bloggere like this: